4

palirami.se

Hur ett visitkort utformas

Här kommer nu lite att fundera på över helgen. Du kanske behöver en rejäl bläcka för att komma igenom det? Visitkortet blev bara roligare och roligare, kunde inte stoppa mg själv – du ser själv. En viss reduktion mot slutet dock. Tror kanske det är vad du mest tilltalas av. Vi får se. Hur det […]

Här kommer nu lite att fundera på över helgen. Du kanske behöver en rejäl bläcka för att komma igenom det?
Visitkortet blev bara roligare och roligare, kunde inte stoppa mg själv – du ser själv. En viss reduktion mot slutet dock. Tror kanske det är vad du mest tilltalas av. Vi får se. Hur det ser ut rent medicinskt eller vetenskapligt är en annan sak som måste utredas. PRP är ju en skönhetsbehandling som kräver kunskap och finess.
Notera att jag återigen utgått från kvadraten och därför fick korta in kortet 8 mm från standardformatet (enligt normerna) som brukar ligga på ca 90 x 55 mm. Således 82 x 55 mm nu, men det funkar – det värsta är när folk kommer dragandes med kort som inte glider ned i visitkortsfickor mm.
Vidare har jag pillat på logon;
– spärrat upp ”kliniken” lite. Upptäckte dock att helheten faller isär när man tar den ett steg till! Så lite betyder mycket.
– Petat lite i ”prp”-bokstavsbilden, r och sista p lirade inte 100.
– STOCKHOLM  har jag knuffat upp en vikt; alltså ett litet snäpp fetare utan att vara fullt bold. Det matchar kompisarna på raden ovanför bättre och man riskerar inte att den blir så ynketunn i litet tryck så man undrar om tryckaren hade en dålig dag.
– lägger med den som är normalt kernad också, utfall du gillar den bättre. Ingen av dem är fel, det är helt enkelt en smaksak.Comments are closed.

Most Recent Post

Många auto immuna sjukdomar

Det finns en rad olika sjukdomar som har ett befarat auto-immunt ursprung. Reumatism (se FASS), sköldkörtel problem men också Vitiligo. Denna sista nämnda sjukdomen är för de flesta relativt okänd men rent statistiskt drabbar den var 20:e person någon gång i livet. Det låter oerhört vanlig och själv tänker jag många gånger hur detta kan […]

Kategorier

Content © palirami.se
Provided by WPMU DEV -The WordPress Experts
Theme designed by The Design Canopy
Hosted by DG-W

Entries (RSS)
Comments (RSS)

38 queries.
0,084 seconds.