5

palirami.se

I bland har man riktig otur

Så synd hon inte kunde peta in dig lite på sniskan ändå. Men jo, så är det ju – som frilans tackar man ogärna nej till ett längre uppdrag om det är tillräckligt intressant. Men vore jag dig skulle jag fråga om hon ändå inte kunde peta in PRP. Du har ju ändå skrivit såpass […]

Så synd hon inte kunde peta in dig lite på sniskan ändå. Men jo, så är det ju – som frilans tackar man ogärna nej till ett längre uppdrag om det är tillräckligt intressant. Men vore jag dig skulle jag fråga om hon ändå inte kunde peta in PRP. Du har ju ändå skrivit såpass mycket redan så mesta delen uppfattar jag som mer redigeringsarbete, och en del bearbetning. Och lite säljpuff. Hon slipper ju all research t ex, som ju tar mycket  tid. Men vi skall nog få ordning på det hela ändå och ibland kan de till och med vara så att ett par tråkiga upplevelser gör att man försöker lite extra och att det därigenom blir ett förbättrat resultat istället för tvärtom. Skriva är viktigt och just nu har jag inte den förmågan att kunna koncentrera mig på saken och då måste man hitta någon annan som är bättre lämpad att skriva. Nu hade vi tur att hitta en bra kommunikatör (arbetsbeskrivning) som jobbar på en stor marknadsbyrå me lång erfarenhet och vi börjar i morgon och kämpa med alla texter.

 
Comments are closed.

Most Recent Post

Många auto immuna sjukdomar

Det finns en rad olika sjukdomar som har ett befarat auto-immunt ursprung. Reumatism (se FASS), sköldkörtel problem men också Vitiligo. Denna sista nämnda sjukdomen är för de flesta relativt okänd men rent statistiskt drabbar den var 20:e person någon gång i livet. Det låter oerhört vanlig och själv tänker jag många gånger hur detta kan […]

Kategorier

Content © palirami.se
Provided by WPMU DEV -The WordPress Experts
Theme designed by The Design Canopy
Hosted by DG-W

Entries (RSS)
Comments (RSS)

40 queries.
0,222 seconds.