6

palirami.se

Skönhetsbehandlingar ökar i Sverige

Mängden skönhetsbehandlingar (se lista) fortsätter att öka runt om i världen och så också i Sverige. De flesta behandlingarna är skönhetsbehandlingar för både kvinnor och män även om fortfarande behandlingar för kvinnor är de som överväger i statistiken. Trenden visar också att det blir fler och fler behandlingar där skalpell eller starka laser används. Personer […]

Mängden skönhetsbehandlingar (se lista) fortsätter att öka runt om i världen och så också i Sverige. De flesta behandlingarna är skönhetsbehandlingar för både kvinnor och män även om fortfarande behandlingar för kvinnor är de som överväger i statistiken. Trenden visar också att det blir fler och fler behandlingar där skalpell eller starka laser används. Personer i dag vill inte ha en down time på flera veckor utan väljer behandlingar som läker snabbare även om de inte skulle ge ett lika starkt resultat som med kirurgi. Yngre kvinnor gillar behandlingar för att motverka rynkor att så att säga mota Olle i grinden. Ofta handlar det om PRP behandling eller någon form av fukt givande injektioner. Kraftiga fillers är endast de äldre personerna som väljer då de har de djupaste rynkorna. Kraftiga eller djupa rynkor kan inte behandlas med en PRP-behandling då dessa rynkor består av kraftigt förtjockat kollagen och denna förtjockning går inte att på ett enkelt icke kirurgiskt vis att få bort. Dock kan en PRP-injektion ge klara förbättringar av hudstruktur och färg på huden så behandlingen kommer på inga vis att vara bortkastad. Allt detta är något som patienterna vill bli informerade om innan de väljer vilken typ av behandling de önskar. Detta är också en stark trend att vilja bli informerade om fördelar men också nackdelar och vad de skall vara försiktiga med efter en behandling för att behålla bästa möjliga resultat att stanna riktigt länge.
Comments are closed.

Most Recent Post

Många auto immuna sjukdomar

Det finns en rad olika sjukdomar som har ett befarat auto-immunt ursprung. Reumatism (se FASS), sköldkörtel problem men också Vitiligo. Denna sista nämnda sjukdomen är för de flesta relativt okänd men rent statistiskt drabbar den var 20:e person någon gång i livet. Det låter oerhört vanlig och själv tänker jag många gånger hur detta kan […]

Kategorier

Content © palirami.se
Provided by WPMU DEV -The WordPress Experts
Theme designed by The Design Canopy
Hosted by DG-W

Entries (RSS)
Comments (RSS)

40 queries.
0,226 seconds.